Karleuša U STRAHU za Duška! Pojačala OBEZBEĐENJE!

Izvor: Svet, 19.Jul.2020, 19:03

Karleuša U STRAHU za Duška! Pojačala OBEZBEĐENJE!

Posle napada na Duška Tošića i njegove kolege fudbalere na Kalemegdanu prošlog vikenda, u šoku su i javnost i njegova porodica.
JK JE UZELA STVAR U SVOJE RUKE! “Jelena Karleuša se zgranula kada je čula da nasilnici imali noževe i elektrošokere, a da li su hteli samo da ih opljačkaju ili ozbiljno povrede, možemo samo da nagađamo. Iako važi za borbenu ženu koja se ne plaši ni od čega, JK >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je stvar uzela u svoje ruke i pojačala obezbeđenje. Ipak, ćerkice idu u školu, ona je zbog obaveza često van kuće i ne želi da razmišlja, naročito posle ovog incidenta”, priča za SVET Jelenin prijatelj i nastavlja:

“Rekla je i Dušku da ne treba da se junači i misli kako sam mora da se izbori sa manijacima, jer oni koji prete oružjem i elektrošokerom nisu pri zdravoj svesti, čak mu je rekla da i ako ne želi to zbog sebe, nek misli da ćerke koje bi doživele fras da se njemu nešto desilo. Devojčice obožavaju oca i strašno su vezane za njega, pa Jelena ne želi da strepe za njega. Iako je vila u kojoj žive potpuno pokrivela video nadzorom, a ima i čuvara, Jelena je odlučila da podigne bezbednost objekta, pa je uposlila još jednog momka što je sasvim razumna odluke”, završio je priču za SVET izvor blizak pevačici.

NOVI SVET! Bogdanina baba PRIZNALA! Evo šta se DEŠAVA između SNAJKE i CECE! Estrada UMIRE OD KORONE! Anabela: “Marku je NAJVEĆA KAZNA što će venama njegove dece TEĆI MOJA KRV!” Novak UHVAĆEN BEZ MASKE!

 
IVAN GAJIĆ / SVETRAJKO RISTIĆ / SVET
The post Karleuša U STRAHU za Duška! Pojačala OBEZBEĐENJE! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.