Izvor: Scandal.rs, 19.Jul.2020, 18:03

UPLAŠEN ZA PORODICU! Duško se ne odvaja od JK i dece!

Pošto su Duška Tošića i njegove drugove fudbalere napali huligani na Kalemegdanu i tom prilikom potezali i noževe, on je strašno uplašen za svoju ženu Jelenu i decu! NE PUŠTA IH NI DA MRDNU SAME! Istina, policija je uhapsila napadače koji su saslušani i pušteni jer su maloletni. Ispostavilo se da su praktično bezopasni, međutim, The post UPLAŠEN ZA PORODICU! Duško se ne odvaja od JK i dece! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Karleuša U STRAHU za Duška! Pojačala OBEZBEĐENJE!

Izvor: Svet, 19.Jul.2020

Posle napada na Duška Tošića i njegove kolege fudbalere na Kalemegdanu prošlog vikenda, u šoku su i javnost i njegova porodica.. JK JE UZELA STVAR U SVOJE RUKE! “Jelena Karleuša se zgranula kada je čula da nasilnici imali noževe i elektrošokere, a da li su hteli samo da ih opljačkaju ili...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.