KONACNO OTKRIVENO Ovu Srpkinju kopiraju Lejdi Gaga i Kim Kardasijan

Izvor: medio.rs, 07.Sep.2016, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONACNO OTKRIVENO Ovu Srpkinju kopiraju Lejdi Gaga i Kim Kardasijan

Ako ste se kojim slučajem pitali odakle tolika inspiracija svetskoj zvezdi Lejdi Gagi i najpoznatijoj starleti Kim Kardašijan, evo odgovora. Izgleda da nisu u pitanju ni Jelena Karleuša, ni Severina...

U pitanju je Lepa Brena! Srpska zvezda koja ima 56 godina je glavna muza pevačicinim stilistima. Kako to znamo? Lepa Brena je otvorila oči svima koji su ikada u to sumnjali.

- Nekad i sad - napisala >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je Lepa Brena ispod fotografije na kojoj se vidi da je ona naočare koje su danas moderne nosila još daaaavnih godina.

Iako su mnogi odmah primetili da su Breni bolje stajale nego Kardašijanki i Gagi, ima i onih koji su ovaj potez shvatili kao poruku da se moda nije mnogo promenila, odnosno, da se, uz minimalne promene, danas nosi isto što i ranije.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se na društvenim mrežama pojavi fotografija na kojoj je jasna sličnost između Lepe Brene i Kim Kardašijan.

Ko koga kopira, manje je bitno. Bitno je da Lepa Brena o sebi i te kako vodi računa, što je dokazala i ovom fotografijom.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.