KARLEUŠA OPET PRAVI HAOS: Skandal u Zvezdama Granda, zvuči kao KOBILA NA STEROIDIMA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2019, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA OPET PRAVI HAOS: Skandal u Zvezdama Granda, zvuči kao KOBILA NA STEROIDIMA! (FOTO)

Šokirale!

Kada se atraktivna kandidatkinja pojavila na sceni "Zvezda Granda" nije ni slutila kakvu će pompu izazvati među članovima žirija koji su njeno pevanje ocenili kao amatersko.

- Ti jako dobro izgledaš. Negovana si, lepo obučena, lepa, atraktivna, ali tvoje pevanje čak ne bih nazvala ni amaterskim nego pre dečjim. Ipak, ono što moram da kažem je da, za divno čudo, u tvojoj izvedbi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije bilo falša - poručila joj je Jelena Karleuša, koja je želela da joj pruži podršku, i pored upornog negodovanja svojih kolega.

Ubeđivanje oko toga da li je kandidatkinja falširala ili ne potrajalo je dobrih nekoliko minuta, ali Jelena nije popuštala.

- Zvučala si kao kolibri na steroidima, ali falša nije bilo - ostala je pri svome Karleuša.

Saša Popović je, u svom maniru, dao šansu takmičarki, pa ju je uzeo u svoj tim, ne bi li dokazao da uz malo rada neko ko izgleda kao ona može da postane velika zvezda.

Pogledajte rezultate

Karleuša na nastupu POKAZIVALA GAĆICE, ali na 28. sekundi snimka se vidi ONO ŠTO NIKAKO NIJE ŽELELA (video)
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JELENA KARLEUŠA OPET PRAVILA HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! Evo koju devojku je nazvala KOLIBRI NA STEROIDIMA

Izvor: Scandal.rs, 07.Jan.2019

Kada se atraktivna kandidatkinja pojavila na sceni “Zvezda Granda” nije ni slutila kakvu će pompu izazvati među članovima žirija koji su njeno pevanje ocenili kao amatersko. – Ti jako dobro izgledaš. Negovana si, lepo obučena, lepa, atraktivna, ali tvoje pevanje čak ne bih nazvala ni amaterskim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.