KARLEUŠA MI SE POPELA NA GLAVU - Jelena se redovno raspitivala o MILIONIMA Bosanca: Otkrio ISTINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 14:38

"KARLEUŠA MI SE POPELA NA GLAVU" - Jelena se redovno raspitivala o MILIONIMA Bosanca: Otkrio ISTINU

Radoznala pevačica

Na estradnoj sceni sve češće se mogu čuti priče o broju pregleda na Jutjub platformi, koje mlađi pevači smatraju kao jedan od najvažnijih kriterijuma uspeha.

Iako je mnogim zvezdama stare garde to ponekad i smešno, Dragan Stojković Bosanac rešio je da se našali te otkrio da njegovo "Konjičko kolo" ima neverovatnih četrnaest miliona pregleda.

- Konjičko kolo ljudi, četrnaest miliona! - ponavljala je voditeljka Vesna Milanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šokirano što je izazvalo lavinu smeha u studiju.

Ta činjenica šokirala je i samog Bosanca koji je radio muziku i aranžman, ali i Jelenu Karleušu koja je bila blago je reći iznenađena tom informacijom.

- Da, da ljudi, četrnaest miliona! Ipak je to bilo najveće iznenađenje za Jelenu Karleušu koja mi se popela na glavu. Jeco volimo te svi, tata te voli! (smeh) Sećam se kada me je Jelena pitala koliko pregleda imam i ja joj kažem „Pa milion, dva“. Odmah mi je rekla „Pa lepo, lepo“. Na kraju kada je videla u jednom momentu da imam jedanaest milion šokirala se, kaže „Boske ti si kralj!“- ispričao je Bosanac i nasmejao sve.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.