KARLEUSA I VIKI SE UVEK SVADjAJU U GRANDU A posle snimanja... Ovo je prava istina o njihovom odnosu

Izvor: medio.rs, 12.Mar.2017, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUSA I VIKI SE UVEK SVADjAJU U GRANDU A posle snimanja... Ovo je prava istina o njihovom odnosu

Jelena Karleuša i Viki Miljković se često svađaju tokom emisije "Zvezde Granda". Jedna drugoj upućuju prozivke, direktor "Grand" produkcije je zamolio Karleušu da otkrije istinu o njihovom odnosu.

Saša je naveo da ga svi pitaju da li je tačno da su Viki i Jelena za vreme snimanja i posle, a pevačica je rešila da reši misteriju.

"Ono što ja mislim je da je cenim i da mi je izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << draga. Ona je meni insprativna da je malo zekim jer se malo prima, ali ona to tako slatko radi. Kada se ovo snimanje završi nas dve kao super drugarice odemo, pričamo i jedemo", rekla je Karleuša.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.