Jelena Karleuša ponovo isprozivala Severinu: Šund je dobio novu definiciju! FOTO

Izvor: Svet plus, 08.Jul.2016, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša ponovo isprozivala Severinu: Šund je dobio novu definiciju! FOTO

Jelena Karleuša poznata je kao osoba koja nema dlake na jeziku, te ni ovoga putza nije mogla da se suzdrži, a da ne prokomentariše novu pesmu svoje koleginice Severine Vučković "Silikoni".

Naime, nakon što je Sajsi MC odlučila da  snimi duet sa Severinom, Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Karleuša počela je da napada svoju koleginici, ali nakon što je čula pesmu koja je juče doživela premijeru, pop diva nije uspela, a da ne podeli svoje mišlljenje sa pratiocima na društvenoj mreži Tviter: "Htela sam da poslušam pesmu "Silikoni"(ako sam mogla "Didu lidu du"-mogu sve) ali sam ugasila posle 30 sec. ŠUND je dobio novu definiciju", napisala je Karluša kratko.

Htela sam da poslušam pesmu "Silikoni"(ako sam mogla "Didu lidu du"-mogu sve) ali sam ugasila posle 30 sec. ŠUND je dobio novu definiciju.

— Jelena Karleusa (@karleusastar) July 8, 2016

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

"Šund je dobio novu definiciju"

Izvor: Mondo, 08.Jul.2016

Jelena Karleuša komentariše spot Severine i Sajsi!..Spot oko koga se podigla velika prašina, jer je Severina "ukrala" Sajsi od JK, objavljen je u četvrtak, a pevačica ga je u svom stilu prokomentarisala čak 24 sata kasnije..."Htela sam da poslušam pesmu 'Silikoni'(ako sam mogla 'Didu lidu du'...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.