Jelena Karleuša otkrila sa kim spava! (Foto)

Izvor: Svet plus, 03.Sep.2014, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša otkrila sa kim spava! (Foto)

Jelena Karleuša požalila se svojim fanovima putem društvene mreže Fejsbuk, da kao žena profesionalnog fudbalera često spava sama u krevetu. Iako svi misle da je njihov život idealan, supruge profesionalnih sportista često se osećaju jako usamljeno.

Jelena Karleuša priložila račun kao demanti: Koliko je zapravo koštala Versaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << haljina? (Foto)

Iako važi za veoma hrabru i jaku ženu, Jelena Karleuša otkrila je i svoju slabost zbog odsustva supruga, pa je na društvenim mrežama postavila fotografiju na kojoj potpuno gola leži na svojoj strani kreveta, dok joj na drugom delu, koji je rezervisan za Duška Tošića, društvo pravi lutka Mimi Mausa.

"Život žene profesionalnog sportiste...Spava sama", napisal je pevačica kao komentar pored slike.

Autor: J.B.

Foto: Instagram/karleusastar

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.