Jelena Karleuša otkrila koji je njen uslov za odlazak na Evroviziju! FOTO

Izvor: Svet plus, 20.Avg.2017, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša otkrila koji je njen uslov za odlazak na Evroviziju! FOTO

Jelena Karleuša, pop diva, se godinama pominje kao potencijalni učesnik Evrovizije, odnosno kao neko koga bi fanovi ovog takmičenja želeli da vide kao predstavnika Srbije. 

RTS juče je objavio da je konkurs za kandidate za Evroviziju 2018 otvoren, a Jelena se tim povodom oglasila na Tviteru. - Moj uslov za odlazak na ESC je: JA BIRAM PESMU, JA OSMIŠLJAVAM NASTUP. NIKO MI SE NE MEŠA. Inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ne smarajte me više na tu temu. - rekla je pop zvezda.

Moj uslov za odlazak na ESC je:

JA BIRAM PESMU, JA OSMIŠLJAVAM NASTUP. NIKO MI SE NE MEŠA.

Inače, ne smarajte me više na tu temu.

Jelena Karleuša (@karleusastar) August 19, 2017

Evrovizija se sledeće godine održava u glavnom gradu Portugala, Lisabonu, početkom maja

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

KARLEUSA SVE SAMA SMISLJA Evo koji su njeni uslovi za odlazak na Evroviziju

Izvor: medio.rs, 20.Avg.2017

Fanovi godinama žele da Jelena Karleuša predstavlja našu zemlju na takmičenju za pesmu Evrovizije...S obzirom da je konkurs otvoren, ona se putem Tvitera oglasila:..Moj uslov za odlazak na ESC je:..JA BIRAM PESMU, JA OSMIŠLJAVAM NASTUP. NIKO MI SE NE MEŠA...Inače, ne smarajte me više na tu temu..."Moj...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.