Jelena Karleuša na pitanje o Atini i Niki PREKORILA NOVINARA: One su i dalje mamine devojčice

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 16:28

Jelena Karleuša na pitanje o Atini i Niki PREKORILA NOVINARA: "One su i dalje mamine devojčice"

JK je u otvorenom i iskrenom razgovoru za naš portal otkrila mnoštvo interesantnih detalja o proslavi Nove godine, njenim mezimicama, planovima za budućnost ali i na veoma originalan način sumirala godinu na izmaku.

Pop diva Jelena Karleuša ove godine je bila izrazito aktivna na poslovnom polju, te je uspela da istu pretvori u godinu "Alfe" i "Omege", njenih najnovijih studijskih albuma. Pored pomenutog, bila je glasna i u iznošenju stavova na razne teme, od društveno-socijalnih, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preko estradnih, pa sve do političkih. No, sada je došlo vreme da se sumira godina i napravi osvrt na postignuto, jer tako nalažu nepisana pravila prazničnog nam decembra.

JK se sastala sa našom ekipom portala SrbijaDanas u jednom od prestoničkih, luksuznih hotela, te porazgovarala o raznim temama koje se tiču njenog života, njene dece, planova za narednu godinu, ali i mnogih drugih aktuelnih dešavanja. Posebno bismo istakli, da je imala i specijalnu želju za vas dragi čitaoci.

- Jako bih volela da pozovem sve naše drage gledaoce i čitaoce na sam doček Nove godine u Budvi, ali i na reprizu ovde u Beogradu za koju se posebno spremam, jer znate da su one uvek posebne. Ne znam da li si ti bio na mojoj reprizi za Novu godinu, ali moraš da dođeš. To su legendarne beogradske reprize, obično ih radimo po klubovima, ali sada će biti u hotelu. Napravićemo ludačku žurku, imaćemo Deda Mrazove, igrače, specijalne efekte i baš će biti ludilo. Imaćemo raznu muziku od narodne do elektro, preko repa i trepa. Obećavam da će to biti najbolja repriza. Pozivam vas sve da budete moji gosti. A što se tiče Milice, da! Biću gost na koncertu.

- Pa ja uopšte nemam osećaj da će Nova godina. Trava je tako zelena u mom dvorištu, sunce ovih dana baš lepo sija. Imam utisak kao da je neki mart. Sa druge strane okitila sam, ne jednu nego četiri jelke. Imam 4 jelke! Onako, grad počinje da sija, ljudi ulaze u novogodišnju euforiju, a ja čekam da se i meni to desi. Mada, znam da će za doček i reprizu da to eksplodira u meni. Teško je pronaći kostime za to, nadmašiti sebe. Imala sam puno kostima, izdala sam 2 albuma i ispalila sam jedno 300 kostima za sve to, sve ideje, zaključno sa glasanjem gde sam imala top kostim. Ne želim da se desi ikakvo ponavljanje jer ja zaista nemam šta da obučem. Možda da pokrenem najnoviji trend, da nemam kostim uopšte i da dođem bez ičega. To bi bila nova moda.

- A ne, ne... Nisu one devojke sa 14 i 15 godina, ne slažem se! Nisam saglasna sa tvojim mišljenjem, one su još uvek mamine devojčice. Atina i Nika su uvek na maminim nastupima za Novu godinu, bilo ispred Skupštine, u klubovima, na trgovima ili u hotelu. One uvek imaju tu želju i onda kada nije puno hladno, tu su.

- "Karma je k*čka, ali ja sam veća!" To je stih koji označava moju karijeru i moj život. Mene kao osobu kojoj je univerzum servirao mnoge neverovatne prepreke i čudne puteve, ali sam uvek uspevala da nađem način da ustanem i krenem dalje.

- Sebi bih poželela jednu lepu turneju. Mislim da zaslužujem, posle ovakve karijere da imam ozbiljnu regionalnu turneju kakvu smatram da publika i fanovi zaslužuju. Nešto što nije puko održavanje koncerata i zarađivanje love. Na mojim koncertima nema zarade, jer je skupo sve, skupa je produkcija svega toga. No, volela bih da ima veliku, pravu turneju u životu - zaključila je Jelena Karleuša, te na posletku razgovora čitaocima portala SrbijaDanas poželela srećnu Novu godinu.

BONUS VIDEO: Ukoliko želite da saznate šta nam je sve Milica Pavlović otkrila pred sam beogradski koncert, to možete saznati klikom na ovaj link.

Srbija Danas/ Aleksa Rakić
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Duško će poludeti kad sazna: Šuška se da je OVAJ mladi sportista NOVI FRAJER Jelene Karleuše (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023

Svi su primetili da domaća Diva izgleda bolje nego ikada, a mnogi sumljaju da je prezgodni muškarac razlog ovih fenomenalnih izdanja koje imamo prilike da vidimo...Pop diva Jelena Karleuša ove godine je bila izuzetno vredna, te je uspela da 2023. pretvori u godinu "Alfe" i "Omege", njenih najnovijih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.