Jelena Karleuša na meti PROVOKACIJA: Ove dve koleginice su joj zadale KONAČNI UDARAC? Čeka se njena reč

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2024, 00:01

Jelena Karleuša na meti PROVOKACIJA: Ove dve koleginice su joj zadale KONAČNI UDARAC? Čeka se njena reč

Ovo je jedan od najvećih poteza u modernoj istoriji muzike. Barem za njihove fanove.

Balkanska zvezda Ceca Ražnatović dala je svom velikom hitu "Ne računaj na mene" novo ruho.

Sa koleginicom Majom Berović otpevala je ovu numeru u novom aranžmanu i još jednom pokazala da su njeni hitovi nezaboravni. No, da li će ovo biti dovoljno da isprovocira Jelenu Karleušu koja je njihova ljuta suparnica, budući da su udružile snage?
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Kada se njih dve spoje, pažnja je neminovna. Ceca i Maja su već dospele na 5. mesto Jutjub trending liste i trenutno su među najslušanijim pesmama u Srbiji.

Publika je ovaj hit dočekala sa oduševljenjem, a komentari ispod pesme se samo nižu.

- Obrada je odlična, a spot mi se posebno dopada. Sviđa mi se što je zadržan taj stari stil pesme, samo je čistije i prepevano. Ono kad i nakon 30 godina znaš sve napamet. Odlične su - samo su neki od komentara.

No, sve ovo poprima dodatnu notu uzbudljivosti, budući da su i Ceca i Maja dve dame koje nisu u dobrim odnosima sa pop divom Jelenom Karleušom. Kako li će JK komentarisati ovaj duet, hoće li biti ljuta, možda muzički ugrožena i da li će se uopšte na isti obazirati, ostaje nam da vidimo.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Ceca,   Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.