Jelena Karleuša izazvala udes

Izvor: Večernje novosti, 31.Okt.2012, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša izazvala udes

POZNATA pevačica Jelena Karleuša bila je vinovnik saobraćajne nezgode koja se dogodila u sredu ujutru oko 10 časova na uglu ulica Šoline i Krupanjske na Dedinju, nedaleko od njenog doma.Kako nezvanično saznajemo, popularna Džej Kej je izazvala sudar, ne poštujući prvenstvo prolaza na raskrsnici pomenutih ulica. Svojim džipom „ >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << mercedes“ udarila je „ford fokus“ koji je imao prvenstvo prolaza, a na putu joj se našao i saobraćajni znak koji je upozoravao na prekršaj koji je napravila, pa je i njega „pokupila“.U udesu niko nije povređen, a saobraćajna policija utvrdila je Karleušinu prekršajnu odgovornost. Nezvanično, ona je vozila automobil sa stranim tablicama, što povlači veći iznos novčane kazne.Prema još neproverenim informacijama, pevačica je u iskazu policiji izjavila da je žurila da odveze decu u vrtić, pa je zbog toga izazvala sudar.
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

STRAŠNO: JELENA KARLEUŠA UDARILA ŽENU I DETE!

Izvor: BezZabrane.com, 01.Nov.2012, 00:56

JK – opasnost na putu. Jelena Karleuša izazvala je sudar. Ona je juče ujutru svojim „Mercedesovim“ džipom udarila u „ford fokus“ u kojem je bila tridesetjednogodišnja Ivana Lečovski iz Rakovice s malim detetom. Sve se dogodilo na uglu Šoline i Krupanjske ulice na Dedinju, pedesetak...

Nastavak na BezZabrane.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.