Jelena Karleuša iskreno: Duško i ja smo prošli kroz pakao!

Izvor: Svet plus, 17.Jun.2017, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša iskreno: Duško i ja smo prošli kroz pakao!

U turskim medijima je nedavno odjeknula vest da je Duško Tošić uhvaćen sa nepoznatom brinetom u automobilu iako su pokušali sve da demantuju, spekulacije su nastavljene.

Jelena Karleuša od samog trenutka pojavljivanja takvih naslova nije posumnjala u vernost svog supruga, ali je prvi put nakon nemilog događaja prokomentarisala, kroz šta su sve prolazili poslednjih nedelja: "Mi smo prošli kroz jedan jako stresan period, gde su povređeni i satanizovani ti ljudi ni krivi ni dužni, i Duško, i ja sam izvrgnuta ruglu", rekla je Jelena uemisiji Exkluziv.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Karleuša o Duškovoj preljubi: Izvrgnuta sam ruglu!

Izvor: Svet, 17.Jun.2017

Iako oboje kažu da je u njihovom braku sve u redu, turski mediji nedavno su objavili da je Duško Tošić prevario Jelenu Karleušu sa makedonskom manekenkom.. Naime, tabloidi su preneli da je fudbaler uhvaćen sa ovom misterioznom brinetom, koja ja zapravo verenica njegovog dobrog prijatelja, a u noći...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.