Jelena Karleuša bez honorara u Zvezdama Granda?!

Izvor: Svet plus, 29.Dec.2015, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša bez honorara u Zvezdama Granda?!

Jelena Karleuša od ove sezone našla se u ulozi jednog od članova žirija u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, ali je po svemu sudeći na ovako nešto pristala da radi bez honorara.

Iako mnogi ne bi poverovali da ne dobija nikakv novac, Jelena Karleuša u Zvezdama Granda pojavljuje se kao jedan od najstrožijih članova žirija, ali bez novčane nadoknade. Naime, pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kaže, kako niko ne bi mogao da plati njeno učešće u ovakvoj vrsti šoua, te je pristala da bude član žirija za džabe:  "Tačno je da ne dobijam honorar za učešće u "Zvezdama Granda", jer niko ne bi mogao da plati moje zalaganje i trud. Čula sam da neke kolege dobijaju novac i to je u redu. Posao je surov, niko neće da kaže "dobar dan" bez para, tako da ih razumem. Saša je uvek bio džek, nije cicija, zato i ima najgledaniji šou", rekla je Jelena Karleuša za list Informer.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.