Jelena Karleuša: Kreator napravio kolekciju sa njenim likom! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 27.Sep.2013, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša: Kreator napravio kolekciju sa njenim likom! (Foto)

Uskoro će se u prodaju pojaviti kolekcija stvari sa likom Jelene Karleuše na njima. Kako saznajemo, ona je mladom modnom kreatoru poslužila kao inspiracija za novu kolekciju. Na svakom komadu gaderobe nalaze se fotografije JK iz raznih perioda karijere. Evo šta ona kaže na sve to:

- Talentovani modni kreator iz Novog Sada, Dejan Kovačević – Dejan Del Fabbro (diplomirao dizajn u Italiji), napravio je čitavu kolekciju unikatnih modela, sa mojim likom iz različtih >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << perioda moje karijere. Zadivljena sam kreativnošću ovog momka, i ponosna što sam mu inspiracija za nešto ovako originlno. Od 1. oktobra, ovi mega cool pop art modeli, biće u prodaji u Novom Sadu. Ja sam sebi već obezbedila člitavu kolekciju – napisala je JK.

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

KARLEUŠA KAO INSPIRACIJA: Da li biste poneli neki od ovih modela? (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 28.Sep.2013, 00:44

Mladi i talentovani modni dizajner je napravio unikatne modele garderobe, na kojima je utisnut i lik pop dive Jelene Karleuše. ..Karleuša kao muza!Mladi i talentovani 22-godišnji modni dizajner Dejan Kovačević upravo je diplomirao na Univerzitetu IUAV u Veneciji i do sada je predstavio svoje tri...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.