Jelena Karleuša: Duško nema komentar, čekam neku tužbu! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 21.Dec.2023, 10:58

Jelena Karleuša: Duško nema komentar, čekam neku tužbu! (VIDEO)

Niko nije ostao ravnodušan nakon ispovesti pevačice Jelene Karleuše, kaže da se Bojan nije oglasio, a da Duško Tošić nema komentar u kući ali da čeka neku tužbu jer će se možda oglasiti njegov advokat...

Karleuša je nedavno imala najiskreniju ispovest do sada, u kojoj je otkrila mnoge detalje iz svog života, a sada je otkrila i kako su ljudi iz njene okoline reagovali na to.

"Bojan se nije oglasio nakon podkasta. Duško nema komentar u kući. Čekam neku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << tužbu, možda se njegov advokat oglasi, on to voli. Reakcije su bile jako pozitivne. Ne znam šta mi je bilo, verovatno zbog zatvorenog prostora iz mene je izašlo sve ono što se godinama taložilo. Mislim da je to u jednom momentu i bilo potrebno. 
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.