Jelena Golubović: Karleuša je snob, u stanju je da uzme i kuću na Dedinju samo da se takmiči sa Cecom

Izvor: Blic, 12.Feb.2014, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Golubović: Karleuša je snob, u stanju je da uzme i kuću na Dedinju samo da se takmiči sa Cecom

Pred kamerama Hepi televizije, u emisiji “Glamur” Jelena Golubović je izjavila da režira, ali i da glumi, jer joj je to ekonomičnije. Kad bi režirala „Napoleona“, vodeću ulogu dobio bi Branislav Lečić, a u delu „Gospođa ministarka“ tu bi bila Jelena Karleuša.

- Karleuša je snob – kaže Jelena Karleuša. - Ona je u stanju da uzme I kuću na Dedinju, koju ne može da otplaćuje, ali da se takmiči sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Cecom . Da imam živaca I Jelena Karleuša ima I malo talenta za glumu, pošto ga nema za pevanje, pozabavila bih se tim projektom.

Jelena Golubović, kontroverzna rediteljka i pobednica “Farme 5” priznala je da je prvi put zbog ljubavi, pobegla od kuće već sa 17 godina. Krenula je na Kipar, ali je vraćena s aerodroma.

- Kad je seks u pitanju, malo šta je ostalo da isprobam – kaže Golubovićeva. – Eto, nisam u avionu, ali nisam ni u kamionu! Vezivanje u seksu je stvar poverenja, jer, možda mi stavi lisice, a ključ baci, ili pritegne kaiš malo jače? Volim eksperimente i izazove.

Jelena ne krije da bi volela da za Dan zaljubljenih dobije poklon – seks u kamionu! Beži od dosade, latica ruža, šampanjca i čokolade.

- Čupu sam u telefonu memorisala kao „verenik“, jer je on prvi koji me je verio – otkriva Jelena Golubović.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Branislav Lečić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Golubović: Karleuša je snob, u stanju je da uzme i kuću na Dedinju samo da se takmiči sa Cecom

Izvor: Dzungla.org, 12.Feb.2014

Pred kamerama Hepi televizije, u emisiji “Glamur” Jelena Golubović je izjavila da režira, ali i da glumi, jer joj je to ekonomičnije. Kad bi režirala „Napoleona“, vodeću ulogu dobio bi Branislav Lečić, a u delu „Gospođa ministarka“ tu bi bila Jelena Karleuša. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

JELENA G: Nisam vodila ljubav u avinu i kamionu!

Izvor: Kurir, 12.Feb.2014

Kontroverzna rediteljka priznala je da je prvi put zbog ljubavi pobegla od kuće već sa 17 godina..Jelena Golubović, pobednica Farme 5, izjavila je da režira, ali i da glumi, jer joj je to ekonomičnije. Kad bi režirala "Napoleona“, vodeću ulogu dobio bi Branislav Lečić, a u delu „Gospođa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.