JK preti da će otkriti sve Darine prljave tajne

Izvor: 011vodič.com, 24.Feb.2015, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK preti da će otkriti sve Darine prljave tajne

Dara Bubamara i Jelena Karleuša nastavile su dugogodišnji medijski rat.
JK objavila, pa obrisala otvoreno pismo Dari

Iako je Dara rekla da joj sukob sa koleginicom više ne prija, iskoristila je gostovanje u jednoj emisiji da joj da novi nadimak – Gospodin Divokoza. Ona je navela da je JK „šizofrena i neurotična“ i da zbog svog zdravlja želi da prekine tu „telenovelu“.
– Ovo je na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << meni Filip Plejn i kada divokoza ovo čuje, verovatno će da dobije fras i brže-bolje da pozajmljuje garderobu i na španski zid da se slika – rekla je Dara.
To je bilo dovoljno da Karleuša napiše otvoreno pismo Dari koje je, doduše, brzo obrisala sa društvenih mreža. Ona nije birala reči i koleginicu je, između ostalog, nazvala matorim štakorom.
– Shvati, nisi i nikad nećeš biti zvezda! Ti, mukice, pevaš po birtijama za smešne pare pred 50 ljudi! Ti, ženo, nemaš fanove! Sve što imaš je auto na lizing i stan na kredit u Lisičijem potoku – navela je Karleuša.
Ona tvrdi da za dva sata pevanja zaradi koliko Dara za godinu dana i čak joj je ponudila svoju kuću kod Belog dvora kao privremeni smeštaj, jer veruje da će joj banka oduzeti sve što ima.
– Za kraj, još jednom me pomeni, dajem ti reč da će svi saznati strašne detalje tvog privatnog života. O da, veruj mi da sve znam! – zapretila je JK.

The post JK preti da će otkriti sve Darine prljave tajne appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.