Izvor: B92, 04.Nov.2010, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK prekida "izlet u novinarstvo"

Beograd -- "Neću više pisati jer je počeo želudac da me boli, ali - mislim da je vredelo", rekla je Jelena Karleuša na susretu sa novinarima u redakciji "Kurira".

Pevačica Jelena Karleuša pozvala je novinare u prostorije "Kurira" kako bi javno demonstrirala da kolumne sama piše.

Karleuša ne smatra da se tako javno ponižava jer se, kako tvrdi, odavno već dokazala.

Popularna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Džej Kej" je rešila da stavi tačku na svoje spisateljske ambicije. Pred novinarima se pojavila u svedenoj, crnoj haljini, na visokim potpeticama i saopštila da više neće pisati jer je, kako kaže, zbog dinamičnog novinarskog posla dobila je i zdravstvene tegobe.

"Jako je teško iz nedelje u nedelju biti intrigantan, ipak nisam novinarka niti pisac, i taj tempo ne mogu izdržati", rekla je ona.

Karleuša je od novinara zatražila da joj daju zadatak o kojem bi pisala u poslednjoj kolumni, jer kako kaže, nikada unapred ne zna šta će biti tema. Ipak, ponudu kolega da piše o tome Zašto je propao rokenrol na kraju je odbila.

U svojim javnim nastupima na televiziji B92, posle objavljivanja kolumne u kojoj je podržala gej populaciju, Karleuša je stalno naglašavala da svojim tekstovima razbija predrasude o tome da pevačice na estardi ne znaju da pišu. Ona ne misli da je svojim stilom života i tekstovima pesama i sama doprinela takvom imidžu.

"Volela bih da ljudi prave razliku - jedno je Karleuša, žena, majka, građanka, a drugo je javna ličnost i show monster", kazala je ona.

Karleušino gostovanje u redakciji "Kurira" prenošeno je uživo preko kamera na sajtu tog lista, a za goste je obezbeđen i prigodan ketering. Iako je zvala novinare da se uvere kako sama piše kolumnu, upravo su je kamere i novinarska pitanja toliko dekoncentrisali, da nije mogla da piše kolumnu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karleuša napisala poslednju kolumnu ( VIDEO)

Izvor: S media, 04.Nov.2010

- Da li treba da se uplašim pošto ste vi brojniji, a ja sama? – bilo je prvo što je rekla pevačica Jelena Karleuša kada je kročila u redakciju dnevnog lista „Kurir“ ispunjenu brojnim novinarima, fotoreporterima i snimateljima. Povod je bio specifičan, naime, mediji su pozvani da bi prisustvovali...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.