JK ponovo šokira: Na nedeljnom ručku ne nosi donji veš!

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jun.2014, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK ponovo šokira: Na nedeljnom ručku ne nosi donji veš!

Ovako je Jelena Karleuša pošla na nedeljni ručak.

Pevačica je na društvene mreže postavila dve fotke odevnih kombinacija odabranih za danas. Prva joj se očigledno nije dopala, pošto je izgledala kao da dodaje koji kilogram viška, pa se presvukla u dugu crnu haljinu sa dubokim izrezom.

Uz fotku je Karleuša napisala "Vreme za ručak", pa izgleda da je odlučila da vreli nedeljni dan iskoristi za opuštanje, koje podrazumeva i odsustvo donjeg veša ispod >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << haljine.

Walk that walk #lunchtime pic.twitter.com/V8VvxOxq1i

Jelena Karleusa (@karleusastar) June 29, 2014

mondo
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Nosi li Jelena Karleuša donji veš ?

Izvor: CrveniTepih.com, 30.Jun.2014

Pevačica je na društvene mreže postavila dve fotke odevnih kombinacija odabranih za danas. Prva joj se očigledno nije dopala, pošto je izgledala kao da dodaje koji kilogram viška, pa se presvukla u dugu crnu haljinu sa dubokim izrezom. Uz fotku je Karleuša napisala “Vreme za ručak”, pa...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.