JK: Ma kakva Gaga, ja sam bila prva!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2013, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK: Ma kakva Gaga, ja sam bila prva!

Ne samo da Jelena Karleuša ne kopira Lejdi Gagu, nego bi se moglo reći da je obrnuto! To bi okvirno mogla da bude "tema" uporednih fotografija koje je JK postavila na Tviter, a na kojima se vide njih dve u gotovo identičnim kreacijama sa godinama pojavljivanja u istim.

I još jedna:

 

Uz fotke, Karleušin komentar je bio "Gaga WHO?!" (Gaga KO?)

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

JK: Koja Gaga, ja sam bila prva!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2013

Ne samo da Jelena Karleuša ne kopira Lejdi Gagu, nego bi se moglo reći da je obrnuto! To bi okvirno mogla da bude "tema" uporednih fotografija koje je JK postavila na Tviter, a na kojima se vide njih dve u gotovo identičnim kreacijama sa godinama pojavljivanja u istim...I još jedna:.. ..Uz fotke,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.