Izvor: Press, 21.Jan.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JA BIH MU ZABRANILA ŽENE DO KRAJA ŽIVOTA: Posle skandala Vranješa i JK STRASTI SE NE SMIRUJU! NAJBRUTALNIJE DO SADA

Karleuši u odbarnu stala i pevačica Sara Reljić, pa najstrašnije oplela po Ognjenu
I dalje je u jeku seks skandal Jelene Karleuše sa Ognjenom Vranješem, a prepucavanja između fudbalera i pevačice, ne prestaju.
Sara Reljićfoto: Printscreen
JK imala je podršku mnogih kolega i ostalih ličnosti sa javne scene, a jedna od njih je i Sara >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Reljić. Ova pevačica je bila brutalna i poprilično surova u svom komentaru:


foto: Damir Dervišagić, EPA/ Christian Hofer
"Bravo džentlmenu, svaka t čast. Pa mislim kolko god bio ljut i šta god da mu je uradila, stvarno nema smisla. Ja bih njemu zabranila žene do kraja života i to je to" - rekla je Sara za IDJ Tv, a na pitanje da li veruje Karleuši da je u pitanju nameštaljka, ona kaže:
foto: Printscreen
Niti verujem, niti ne verujem, danas je fotošop toliko uznapredovao, i toliko sve može da se isfotošopira, da me ne bi čudilo da je i ovo fotomontaža.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Press...






Povezane vesti

VRANJEŠ OPET ŽESTOKO UDARIO: Poslao Karleuši novu poruku, rešio da Tošića SRAVNI SA ZEMLJOM!

Izvor: Press, 21.Jan.2019

Nema mira . Porno skandal Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa u žiži je već danima, a svakoga dana se pojavljuju novi dokazi protiv pevačice.. Ognjen danas postavio...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.