Izvor: Press, 21.Jan.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRANJEŠ OPET ŽESTOKO UDARIO: Poslao Karleuši novu poruku, rešio da Tošića SRAVNI SA ZEMLJOM!

Nema mira
Porno skandal Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa u žiži je već danima, a svakoga dana se pojavljuju novi dokazi protiv pevačice.
Ognjen danas postavio fotkufoto: Printscreen
Pevačica je međutim postavivši na instagram fotografije iz Kine uspela na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kratko da ostavi utisak da je sada sve okej, te da se ovoj aferi nazire kraj. Osim fotke na kojoj ona, Duško i deca slave njegov rođendan, JK je juče objavila i fotografiju na kojoj se vide samo njene noge, a kojom je želela da pokaže kako je potpuno opuštena i oslobođena stresa.


Karleušina fotka od jučefoto: Printscreen
Da bi je podsetio međutim da je i dalje tu, te da nema nameru da se ova priča tek tako završi, Ognjen je postavio danas identičnu fotografiju na svoj stori. Šta će na ovo reći Karleuša, ostaje da vidimo.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KARLEUŠA ĆE POBESNETI: Vranješ se OPET OGLASIO DANAS! Posle Jelenine PRETNJE objavio ŽESTOKU FOTKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2019, 14:39

Šta je ovime hteo da kaže?!..Seks afera između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa ne jenjava već danima. Iako se Karleuša vratila iz Kine, gde je bila u poseti Dušku Tošiću i navodno za sada smirila situaciju, te su tako stavili tačku na prieč o razvodu, fudbaler Ognjen Vranješ se ne smiruje...Sada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Niko nije primetio ovu Vranješevu poruku! Fudbaler izričit: Proći će sve, ali obraz ostaje!

Izvor: Press, 22.Jan.2019

Ognjen Vranješ, bosanskohercegovački reprezentativac i fudbaler Anderlehta postao je preko noći najkomentarisanija ličnost pored Jelene Karleuše. I dok mnogi komentarišu kako se fudbaler poneo nečasno obajaviši fotografije pop dive na kojima se ona samozadovoljava, poruka...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.