Izvor: Scandal.rs, 25.Feb.2017, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima se, može se: Karleuša dobila opkladu, a Saša Popović pred svima iskeširao 1.000 evra! (foto)

Tokom snimanja emisije “Zvezde Granda” pala je opklada između Jelene Karleuše i Saše Popovića, a kasnije se sa direktorom “Granda” kladila i Ana Bekuta.

Sve je počelo kada je Jelena pitala Sašu zašto je stalno oslovljava sa Karleuša a ne sa Jelena, na šta je Popović odgovorio da ju je nazvao Jelena.

Pevačica je bila ubeđena da je Saša rekao: “Karleuša”, kada ju je oslovio, i ponudila mu je opkladu u 500 evra, koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je on i prihvatio.

“Al’ odmah da mi daš pare! I ne po 50 evra, kao prošli put”, rekla je Jelena, dok se studio orio od smeha.

Karleuša je toliko bila ubeđena da je u pravu da je opkladu podigla na 1.000 evra, a potom joj se pridružila i Ana Bekuta koja se takođe sa Popovićem kladila u 500 evra da je on zaista rekao: “Karleuša”. Popović je održao reč i po 500 evra dao Jeleni i Ani.

Karleuša prvo nije želela da prihvati, a onda je priznala da se oduševila jer je Saša ispoštovao dogovor.

Popović je i predložio Bekuti kako da potroši novac na svog partnera Milutina Mrkonjića.

“Kupi mu jedno pakovanje od 100 kondoma”, rekao je direktor “Granda”.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.