IZDAJNIKE NAROD NIKAD NIJE VOLEO Karleuša zapušila usta opoziciji: Nemaju nikakav plan, osim što su opsednuti Vučićem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 22:30

"IZDAJNIKE NAROD NIKAD NIJE VOLEO" Karleuša zapušila usta opoziciji: Nemaju nikakav plan, osim što su opsednuti Vučićem!

Pop diva Jelena Karleuša večeras je gost emisije "Hit tvit" na televiziji Pink. Sa njom u studiju su i drugi gosti, novinari Dragan Vučićević i Milomir Marić.

Jedna od tema emisije "Hit Tvit" su i predstojeći izbori u Srbiji. Vučićević je govoreći o izborima rekao da opoziciji nije jasno kako to neko nije "stavljen" na neko mesto.

- Podsvest govori iz opozicije. Ponoš, Marinika i Đilas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znaju kako je bilo dok su oni bili na vlasti. Dragan Đilas kaže da je Vučić najbogatiji. Kako ga nije sramota? On je iz politike izašao kao truli milijarder. Kreće se u krugu svoje pokvarenosti - istakao je Vučićević i dodao:

- Ova zemlja je na najboljem mogućem putu. Vučić putuje u Kinu, ide da se vidi sa jednim od najvećih lidera ovog sveta. Zvanično je da ćemo potpisati ugovor o slobodnoj trgovini sa Kinom.

Milomir Marić je naveo da su se ranije iz budžeta finansirali i gubitaši.

- Sada je rasterećen državni budžet, sada je BDP dramatično veći - rekao je Marić.

Karleuša je navela da njoj, kao nekome ko treba da glasa, opozicija nije ponudila nikakav plan i ideju, osim opsesije Vučićem.

- To se pretvorilo u jednu bolesnu opsesiju, pa čak napadaju i ljude koji imaju nešto pozitivno da kažu za Srbiju - rekla je Karleuša i ukazala da od kada je Vučić došao na vlast imamo Prajd bez ikakvih problema.

- On mora da bude predsednik svih građana. Mi smo jedna vrsta Pojasa Gaze u sred Evrope. Treba balansirati...- dodala je Karleuša.

- Sa jedne strane imamo hejtersku politiku, mrzitelje Vučića, bez obzira na to šta on radi. Ništa ne valja. Zašto? Zato što je Vučić - istakao je Vučićević i dodao da će se Vučić u Kini naći i sa najmudrijom kineskim državnikom.

Kako je rekao, pričamo o politikantima koji traže sankcije ne za predsednika Srbije, nego za celu zemlju.

- Možete li da zamislite da postoji albanski političar u Prištini koji će tražiti sankcije za lažnu državu Kosovo - rekao je Vučićević.

Karleuša je rekla da ne zna ni jednog opozicionog kandidata vrednog pomena.

- Oni ne mogu ni da se saberu, a i nemju ni jednog harizmatičnog kandidata koji bi bio lider. Nikoga ne kritikujem i ne vređam. To im je moj savet - da nađu jednog harizmatičnog lidera - istakla je Karleuša.

Prema njenim rečima, glas svake javne ličnosti mnogo vredi.

- To što sam ja pevačica, što sam žensko, plavuša...bila sam linčovana. Tu su oni sa mnom završili. Linčovali su me samo zato što sam iznela mišljenje da predsednik Srbije nije kriv za ubijanje dece i masakr. Moja porodica i ja smo prošli pakao. Niko me nije zaštitio od udruženja za prava žena - naglasila je Karleuša i dodala:

- Prošla sam pakao samo zato što sam iznela svoje mišljenje. Ako je to njihova politika, onda su jasni razultati izbora. To što oni rade narod ne -voli i oni ih neće i to se vidi na izborima - zaključila je Karleuša.

- Biti izdajnik svoje zemlje pred svetom, pokazati koliko nam je bitnija vlast od srpskih interesa nije prihvatljivo. Izdajnike ovaj narod nikada nije voleo - rekla je Karleuša.

Vučićević je podsetio da on nije bio u dobrim odnosima sa Karleušom, te da su jedno o drugom govorili loše, sudili su se...ali da je ono što je ona prošla, jer je rešila da se ne saglasi sa nečijim mišljenjem, doživela ne linč, već paramedijski fašizam i progon.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.