INSTAGRAM SE USIJAO: Jelena Karleuša ćerki ISPUNILA VELIKU želju - Evo ŠTA joj je POKLONILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2021, 10:10

INSTAGRAM SE USIJAO: Jelena Karleuša ćerki ISPUNILA VELIKU želju - Evo ŠTA joj je POKLONILA!

Vreme je darivanja.

Pre nekoliko dana, Jelena Karleuša je nasmejala i raznežila svoje pratioce na Instagramu, kada je objavila pismo Deda Mrazu koje je napisala njena mlađa ćerka Nika.

Nika je imala poduži spisak onoga što bi želela da dobije, a čini se da je Deda Mraz za nju ove godine poranio, pa je prva želja sa liste već ispunjena. Naime, kako je tada napisala, Nika je želela novi telefon, a mama Jelena je odlučila da joj želju što pre ispuni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Ona je uslikala svoju ćerku kako u rukama drži novi telefon i smeška se, a kako je iskomentarisala kada je objavila Nikino pismo, njena mlađa naslednica je dobila peticu iz matematike, što je bio jedan od uslova da joj želje sa spiska budu ispunjene.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.