Firči: Visok stepen homofobije prvi znak homoseksualnosti

Izvor: NaDlanu.com, 05.Okt.2011, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Firči: Visok stepen homofobije prvi znak homoseksualnosti

Hoće li Karleuša izgubiti publiku zbog podrške LGBT osobama? Bivši "farmer", bubnjar Ivan Fece Firči, tvrdi da je visok stepen homofobije prvi znak homoseksualnosti i smatra da će Karleuša svojim angažmanom za gej prava izgubiti na popularnosti.

I pored toga što podržava Paradu ponosa, Firči je u emisiji "Ekskluziv" na TV Prva podržao zalaganje Jelene Karleuše za prava homoseksualaca i oštro >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << osudio zabranu Parade ponosa u Beogradu.- Mislim da će Jelena izgubiti mnogo fanova među onima koji se bore protiv homoseksualaca. A, to je poraz za Srbiju! Kad si toliko homofobičan da se organizuješ protiv gejeva, to je prvi znak homoseksualnosti. To je kao srednji vek. U srednjem veku je bilo modernije - rekao je Firči u emisiji "Ekskluziv" TV Prve.Travestit Bauška kao JK!Nije tajna da je Jelena Karleuša popularna i izvan Srbije, ali sad za to postoji i dokaz! Posetioci kluba za transvestite "Mulin" iz Švedske očarani su njenom pojavom i muzikom. Njihova glavna zvezda "Babuška" za potrebe svog šoua "skinuo" je koreografiju Jeleninog hita "Plava Šeherezada" i tekst pesme naučio napamet, piše "Kurir".
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Firči otkud ti? Borba protiv gejeva, prvi znak homoseksualnosti!

Izvor: Scandal.rs, 05.Okt.2011

Bubnjar i bivši „farmer“ Ivan Fece Firči javno je u emisiji „Ekskluziv“ na TV Prva podržao zalaganje Jelene Karleuše za prava homoseksualaca i oštro osudio zabranu Parade ponosa u Beogradu. - Mislim da će Jelena izgubiti mnogo fanova među onima koji se bore protiv homoseksualaca. A, to...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.