Izvor: Press, 08.Jan.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) STAVILA TAČKU NA GRADSKE PRIČE! Jelena Karleuša PROGOVORILA O RAZVODU OD DUŠKA!

Nakon što se u medijima pojavila vest da je brak Jelena Karleuše u krizi, mala od skandala je rešila da se oglasi i stavi tačku na tračeve
Naime, kao bomba odjeknula je vest da je Duško Tošić u Jeleninom telefonu pronašao prepisku da jednim fudbalerom. Jelena se tim povodom oglasila na društvenim mrežama i objasnila da je u njenom braku sve u savršenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << redu, te da je reč o običnim tračevima.
 

- Sa mojim brakom je sve ok. Ne brinite. Loši ljudi, loše namere... sve se to kad tad vrati kao bumerang. Napad na moju porodicu shvatam vrlo ozbiljno. Nije ni prvi ni poslednji put. Srećan Božić svima koji slave - napisala je Jelena na Instagramu u opisu fotografije na kojoj pozira sa suprugom.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAKO JE POČEO RAT Ovo je prva poruka kojom se Vranješ obratio Karleuši, posle čega je Duško poludeo

Izvor: Blic, 09.Jan.2019, 10:54

Sukob između Duška Tošića i Ognjena Vranješa, koji je počeo kada je Tošić u telefonu svoje supruge Jelene Karleuše pronašao prepisku sa Vranješom, ne jenjava, a pevačica je prvi kontakt sa bosanskim fudbalerom imala prošle godine, i to na društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.