Duško Tošić progovorio o sukobu sa Ivanom Ivanovićem: Ovo je prava istina!

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2012, 05:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško Tošić progovorio o sukobu sa Ivanom Ivanovićem: Ovo je prava istina!

U emisiji kod Ognjena Amidžića, u kojoj je Jelena Karleuša promovisala svoj najnoviji album “Diva”, pojavio se fudbaler, suprug pevačice, Duško Tošić. Jedno od pitanja koje je bilo “na tapeti” je ono vezano za sukob između Duška i voditelja Ivana Ivanovića koji se navodno dogodio u avionu. Fudbaler je rekao da nije bilo nikakvih problema, ali da mu Ivanović nije baš po volji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << />
- Pitao sam ga da li misli da je lepo da pljuje moju suprugu. Pričao sam kao muškarac sa muškarcem, ali ne vredi. Ako misli da će to njemu pomoći što se tiče emisije, neka… Ljut sam na upravu “Crvene zvezde”, jer ga pušta da dolazi svaki dan na Zvezdin stadion, rekao je Amidžiću vidno ljut Duško Tošić.

Izvor: S media, Foto: Crvenitepih.com, De.wikipedia.org

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kopija Mensona: Ivan Ivanović prozivao Jelenu Maćić!

Izvor: Scandal.rs, 12.Jun.2012

- Na početku emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” poznati voditelj je u ustaljenom ritmu i na uobičajeni način krenuo sa čuvenim vicevima. Ovoga puta “na tapeti” Ivana Ivanovića nije bila Nataša Bekvalac već naša šminkerka i bivša učesnica “Survajvera” Jelena Maćić. - Naime,...

Nastavak na Scandal.rs...

Šokantne reči: Poslušajte Karleušinu "Sodomu i gomoru" (VIDEO)

Izvor: S media, 12.Jun.2012

Jelena Karleuša tek što je promovisala svoj 10. album u emisiji kod Ognjena Amidžića, a već je ostavila ogroman utisak na publiku. Poslednja pesma koju je izvela nije prošla nezapamćeno!

Nastavak na S media...

Ivan Ivanović nabio komplekse Dušku Tošiću

Izvor: CrveniTepih.com, 12.Jun.2012

U emisiji kod Ognjena Amidžića, u kojoj je Jelena Karleuša promovisala svoj najnoviji album 'Diva', pojavio se fudbaler, suprug pevačice, Duško Tošić. Jedno od pitanja koje je bilo 'na tapeti' je ono vezano za sukob između Duška i voditelja Ivana Ivanovića koji se navodno dogodio u avionu....

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.