Duško Tošić bez znanja svoje supruge kupio luksuzan stan u Beogradu?!

Izvor: Svet plus, 14.Apr.2020, 14:32

Duško Tošić bez znanja svoje supruge kupio luksuzan stan u Beogradu?!

Uprkost spekulacijama da su nedavno imali fizički okršaj zbog kojeg je policija bila u njihovoj kući, Jelena Karleuša i Duško Tošić i dalje žive pod istim krovom. On je navodno bez znanja svoje supruge kupio luksuzan stan u Beogradu na svoje ime...

Kako izvor otkriva, fudbaler je bez znanja svoje supruge kupio luksuzan stan u Beogradu na svoje ime, što je sakrio od svih, pa čak i od nje.

- Još dok je bio u Kini, Duško je preko prijatelja angažovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << agenciju za nekretnine i objasnio im kakav stan želi i u kom delu Beograda. Kada je došao u Srbiju, čekala su ga tri stana da pogleda i onda se odlučio za jedan luksuzni stan koji ima skoro 100 kvadrata i opremljen je u fulu. Jelena tada nije znala za njegove planove, jer joj nije ništa rekao - otkriva izvor i dodaje:
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.