Izvor: Piplmetar.rs, 14.Avg.2023, 01:30

Beba je tu: Jelena Karleuša pet dana pred 45. rođendan obradovala javnost vestima o prinovi FOTO

Album Jelene Karleuše konačno je ugledao svetlost dana
Posle više od decenije, konačno je stigao. Novi album Jelene Karleuše od pre nekoliko minuta je u etru, a čini se da platforma Jutjub na kojoj su postavljeni spotovi i art radovi za svih deset pesama ne može da izdrži toliki broj posetilaca istovremeno. Iako se godinama spekulisalo o tome kada će pop diva da obraduje njene fanove novim hitovima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ona je marljivo radila i čekala prave pesme koje su već na prvo slušanje oduševile javnost.
Pročitajte: Duško otkrio razloge razvoda od Karleuše – Niko nije ni slutio da su u sve upleteni i ovi muškarci Na novom projektu pevačica je okupila nova mlada imena željna dokazivanja, a ovim albumom kao i svakim prethodnim rešena je da pomera granice na muzičkom nebu. Karleuša je već nekoliko nedelja pre objavljivanja 11. studijskog albuma napravila svojevrsnu najavu obrisavši sve fotografije sa svog „Instagram“ naloga za koji neretko ističe da njen medij pre kojeg komunicira sa javnošću.
Pročitajte: Karleuša ostala bez najveće podrške – Atina i Nika se javno priklonile Dušku, evo s kim će biti ubuduće – Momenat koji ste dugo i strpljivo čekali je upravo došao. Predstavljam vam album ALPHA! Neka vam donese, snagu, samopouzdanje i novu energiju. Za nekoliko dana objaviću datum SPECIAL EVENTA u Beogradu, na kojem ćemo zajedno preslušati nove pesme – kratko je napisala Jelena na tizeru za novi hit.
Pročitajte: Duško priznao da očekuje sina – Karleuša i ćerke sve saznale iz medija, a njegove reči su ih rasplakale Uverila se Jelena i ovog puta da ne može sve proći glatko te je nekoliko pesama koje je planirala da objavi ipak stopirala zbog neraščišćenih računa sa porodicom Radulović – Tucaković, tačnije sa pokojnim Laćom a sada sa njegovim ocem Futom koji polaže autorska prava na tri numere koje su imale svoje mesto na novom albumu, međutim njihov izlazak u etar ćemo sačekati još neko vreme.
Pročitajte: Karleušu nikad niko nije izdao pa neće ni on – Isplivalo šta je Duško Tošić radio Jeleni iza leđa FOTO Brojne kolege i ljudi iz sveta šou biznisa čestitali su Jeleni na ogromnom uspehu koji je napravila već u prvih nekoliko minuta od kada su pesme ugledale svetlost dana, među njima bile su Mira Škorić, Sofija Milošević i mnogi drugi. Ono što javnost zanima jeste kakva je poruka stigla od još uvek zakonitog supruga Duška te da li se njemu dopada novi album Jelene Karleuše. Na ovo i brojna druga pitanja koja se tiču života pop dive sigurno ćemo uskoro dobiti odgovore.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: Ata images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.