BIĆU GOLA ISPRED SKUPŠTINE! Jelena Karleuša otkrila šta priprema za publiku u najluđoj noći!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2021, 22:56

"BIĆU GOLA ISPRED SKUPŠTINE!" Jelena Karleuša otkrila šta priprema za publiku u "najluđoj noći"!

Pevačica pred kamerama portala Srbija Danas o pripremi neviđenog dočeka Nove godine...

Jelena Karleuša pojavila se na zakazanoj konferenciji povodom novogodišnjeg nastupa u klubu "Kasina".

Pevačica ni ovog puta nije ostavila ravnodušne pripadnike sedme sile, kao ni svoju publiku, odevnom kombinacijom za specijalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priliku koju je sama dizajnirala.

Jelenina kombinacija svima je privukla pažnju, pa nas je interesovalo da li je pokrenula svoj brend i da li je aktivno počela da se bavi dizajniranjem garderobe.

- Ovo nije moj bredn, ovo je samo saradnja sa jednim bredndom, gde sam ja dizajnirala desetak komada od trikotaže - započela je Jelena razgovor za portal SrbijaDanas.com

- Jako sam počastvovana što su posle 27 godina moje karijere oni pomislili na mene. Odužiću se tako što ću napraviti najbolji koncert svih vremena, ikada. Odmah nakon koncerta ispred Skupštine Republike Srbije imam koncert u "Kasini".

- Ja ću biti obučena, a potpuno gola, biću skroz pokrivena, a neću imati ništa. Tako ću se pojaviti, ali ne smem da kažem kako... Imaću šest odevnih kombinacija i moram da kažem da je procena da će se na koncertu pojaviti 100. 000 ljudi.

Šta je Jelena Karleuša otkrila o novom albumu "Alfa", saznajte u snimku ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.