20 godina je ĆUTALA o ovome: Jelena Karleuša otkrila šta se dešavalo na Beoviziji IZA SCENE: Razočarala sam se...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 15:10

20 godina je ĆUTALA o ovome: Jelena Karleuša otkrila šta se dešavalo na "Beoviziji" IZA SCENE: "Razočarala sam se..."

Smatra da je odluka žirija bila nelogična i nepravedna.

Ovih dana svi pričaju o muzičkom takmičenju "Pesma za Evroviziju". Mišljenja o ovogodišnjim takmičarima su podeljena, a mnogi na društvenim mrežama komentarišu da bi Jelena Karleuša bila idealan predstavnik Srbije na ovom takmičenju. Ona je poznata po tome što mnogo energije, truda i novčanih sredstava ulaže u svoje scenske nastupe te nema sumnje da bi priredila pravi spektakl.

Jelena se 2004. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine takmičila na "Beoviziji" i tada je zauzela 11 meso. Iako je važila za favorita publike, njena pesma "Moli me" nije dobila nijedan bod od stručnog žirija.

Jelena je nedavno otkrila šta se dešavalo iza bine na ovom muzičkom takmičenju. Kada je shvatila da nije dobila poene od članova žirija, Jelena je počela da pije alkohol, a onda joj je pozlilo.

- Na Beoviziji sam dobila nula poena od svih članova žirija. Valjda im onaj nastup od pre 20 godina nije bio adekvatan i "vau". Verovatno je bilo mnogo boljih, pa su odlučili da nemam nijedan glas. Tada sam i odlučila da se više neću takmičiti, jer su svi imali više poena od mene. To je, u najmanju ruku, bilo nelogično i nepravedno. Tada sam prvi put u životu probala votku - započela je JK, pa nastavila:

- Sećam se da sam se toliko razočarala i potresla da sam otišla iza scene posle slušanja glasanja. Bila sam u garderobi, Marina Tucaković i njena drugarica su donele flašu votke da imaju, jer su volele malo da cirkaju. Videla sam tu votku, sipala sam u neku plastičnu čašu i popila na eks. Posle pet minuta mi je jako pozlilo. To je prvi put da sam probala alkohol. Posle je bilo puno nepravde u životu, ali nikad više nisam probala alkohol - rekla je Jelena u emisiji "Divan šou".

Pogledajte kako je izgledao Jelenin nastup na "Beoviziji":

Srbija Danas/Divan šou/I.S.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.