VRANJEŠ U EPICENTRU MEDIJA! Ponovo je u kombinaciji za tim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRANJEŠ U EPICENTRU MEDIJA! Ponovo je u kombinaciji za tim!

Defanzivac AEK-a.

Defanzivac AEK-a Ognjen Vranješ, veće mesecima je u epicentru medija širom regiona zbog navodnog s*ks skandala sa poznatom estradnom umetnicom Jelenom Karleušom. Prašina se ipak spustila, a Vranješ je u međuvremenu potpisao za grčki AEK. Zbog kršenja klupske discipline defanzivac je kažnjen, ali je u međuvremenu pomilovan i biće uskoro u kombinaciji za tim.

Čelnici atinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kluba su odličuli da mu smanje kaznu i da ga ranije nego što se očekivalo vrate u prvi tim, ali novčana kazna ostaje na snazi. Vranješ će biti na raspologanju treneru Nikolasu Kostenoglu za utakmicu sa Arisom!

Ono što je najviše uticalo da se Ognjen vrati u tim jeste primereno ponašanje tokom kazne, pa je trener AEK-a danas saopštio svim igračima u klubu da je "slučaj Vranješ" zatvoren.

Pogledajte fotografije Jelene Karleuše, supruge Duška Tošića.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Oct 17, 2019 at 8:55am PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Oct 12, 2019 at 2:51am PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 26, 2019 at 10:36am PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 24, 2019 at 11:24pm PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 18, 2019 at 5:57am PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on May 29, 2019 at 6:36am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.