Minut na sudu! (FOTO)

Izvor: Mondo, 20.Maj.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Minut" na sudu! (FOTO)

Jelena Karleuša i Ceca pojavile su se u sredu na Prvom osnovnom sudu, evo zbog čega su veoma brzo izašle.

Pevačice Jelena Karleuša i Svetlana Ražnatović Ceca došle su u sredu na Prvi osnovni sud, povodom tužbe koju je Ceca podnela protiv JK.

Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je svojevremeno medijima rekla da sumnjiči koleginicu za naručivanje ubistva svog davnašnjeg partnera, zbog čega ju je Ceca tužila.

Na prethodnih nekoliko suđenja, Jelena se nije pojavila, pravdajući se žalošću za majkom Divnom, pa se danas pred sudom pojavila u crnini od glave do pete. Zadržala se kratko i nije davala izjave, odmah za njom je izašla i Ražnatovićeva.

Cecin advokat je okupljenim novinarima rekao da je Jelena tražila izuzeće sudije koji vodi njihov predmet, ali nije otkrio dodatne detalje.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.