Izvor: Pančevac-online.com, 10.Dec.2022, 19:03

KOSOVSKA POLICIJA NA PRELAZU JARINJE BRANI ULAZAK VOZILIMA I PEŠACIMA! Saobraćaj je zatvoren zbog blokada srpskih građana!

Kosovska policija na prelazu Jarinje brani ulazak vozilima i pešacima na Kosovo, javlja reporter Kosovo onlajna sa Jarinja. Ulazak se ne dozvoljava ni pešice. Policija je saopštila da je privremeno obustavljen saobraćaj ka administrativnom prelazu Jarinje. Kako se navodi na Fejsbuku Kosovske policije, saobraćaj je zatvoren zbog barikada koje su Srbi postavili na putevima u […] The post KOSOVSKA POLICIJA NA PRELAZU JARINJE BRANI ULAZAK VOZILIMA I PEŠACIMA! Saobraćaj je zatvoren zbog blokada srpskih građana! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.