Stravična nesreća kod Jagodine, sedmoro poginulo, oko 30 povređeno, blokiran auto put Beograd – Niš

Izvor: juGmedia, 09.Okt.2018, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravična nesreća kod Jagodine, sedmoro poginulo, oko 30 povređeno, blokiran auto put Beograd – Niš

Na auto-putu Beograd-Niš, između Ćuprije i Jagodine dogodila su se dva lančana sudara, u kojem je najmanje šest osoba poginulo, a 25 osoba je povređeno.

Saobraćaj u oba smera je zaustavljen, u sudaru je učestvovalo tridesetak vozila – kamioni, automobili na obe strane auto-puta.

Naime, paralelno su se dogodile dve saobraćajne nesreće, jedna u smeru Beograd-Niš, druga u smeru Niš-Beograd.

Udesi su se dogodili u gotovo isto vreme jutros oko 7.15. Na mesto udesa upućeno je više vatrogasnih kola i kola hitne pomoći.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) PRIZORI KOJI LEDE KRV U ŽILAMA Smrskani automobili, mrtvi ljudi u kolima, spasioci na terenu

Izvor: Blic, 09.Okt.2018

Jezive scene su od jutros na uto-putu Beograd-Niš, između Ćuprije i Jagodine, u oba pravca, gde su se dogodila dva stravična lančana sudara, gotovo u isto vreme, jutros oko 7 i15, u kojima je najmanje šest osoba poginulo, a 25 ih je povređeno.

Nastavak na Blic...

"Krajnje je vreme da se nešto uradi, ovakva nesreća može da se ponovi"

Izvor: B92, 09.Okt.2018

Dva lančana sudara koja su se dogodila na auto-putu Beograd – Niš, kod Jagodine, a u kojima je poginulo sedam osoba, tragična je opomena da je krajnje vreme da se preduzmu sve potrebne mere da se takve nesreće spreče u budućnosti, ocenio je direktor Komitet za bezbednost saobraćaja Damir Okanović.

Nastavak na B92...

SAZNAJEMO U stravičnim lančanim udesima na autoputu poginulo pet srpskih državljana i dva Makedonca, među stradalima sudija Apelacionog suda

Izvor: Blic, 09.Okt.2018

U dva stravična lančana udesa koja su se dogodila na auto-putu Beograd-Niš u oba smera, na gotovo istom mestu u isto vreme, poginulo je pet srpskih državljana i dva Makedonca, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.