Voša i dalje maksimalna pod Lalatovićem, Ožegović prekinuo post sa dva komada protiv Jagodine (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Dec.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša i dalje maksimalna pod Lalatovićem, Ožegović prekinuo post sa dva komada protiv Jagodine (VIDEO)

Istina, šef struke u 21. kolu nije bio na klupi, ali su Novosađani svejedno slavili sa 3:1

Četiri uzastopne pobede u prvenstvu i razlika u odnosu na Borac svedena na prihvatljiva tri boda. Vojvodina je u 21. kolu Superlige savladala Jagodinu sa 3:1 i nastavila niz pobeda pod vođstvom Nenada Lalatovića, iako  šef struke Novosađana danas nije sedeo na klupi zbog tromesečne suspenzije Fudbalskog saveza Srbije.

Nema sumnje, međutim, da će Lalatović >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uprkos osvojenim bodovima imati šta da zameri igračima, jer se čini da su Lale mogle i mnogo ranije da reše pitanje pobednika. Umesto toga, kockali su se sa prednošću sve do 81. minuta kada je Ognjen Ožegović drugi put izmakao pažnji čuvara i otklonio dileme o ishodu. Mada nema apsolutno nikakve sumnje da je Vojvodina bili bolji tim na terenu i zasluženo stigla do pobede i uspona na četvrto mesto na tabeli Superlige, barem dok se ne završi duel Rada i Partizana.



Lazar Rosić, koji je najavio i pobedu Voše nad beogradskim crno-belima pre nedelju dana, načeo je goste sjajnom reakcijom na centaršut Siniše Babića iz slobodnog udarca, da bi potom Ožegović, na maestralan pas Mirka Ivanića, koji je zaronio ispred defanzivaca Jagodine i ponovo se pojavio baš ispred špica domaćeg tima, najavio laku pobedu Stare dame.

Ipak ne ide bez para, Mladost je za Borac rival iz zone sumraka

Avaj, prereano su domaći počeli sa slavljem, pa su duboko u sudijskoj nadoknadi gosti preko Mladena Popovića, a posle loše reakcije Vošinog golmana Nikole Perića, vratili neizvesnost u meč. Dobrim delom i zato što je već u sledećem napadu Ivanić sa penala tukao preko gola. Jagodina je i u nastavku pokušavala da pomrsi račune favorizovanom rivalu, ali su i u tim trenucima Lale bile konkretnije u napadu i na kraju kvalitet pretočile u rezultat drugim Ožegovićevim golom. Njegovim sedmim prvenstvenim u sezoni. Za kraj posta koji je trajao od 1. novembra do 16. minuta obračuna sa Jagodinom.

(Podsetimo, kec na pobedu Vojvodine se u redovnoj ponudi plaćao kvotom 1,40, ali je kao meč iz ponude Trostruki superpar mogao da vam uplatu pomnoži kvotom 1,55)

VOJVODINA - JAGODINA 3:1 (2:1)

/Rosić 8, Ožegović 16, 81 - Popović 45+4/

Vojvodina (4-2-3-1): Perić - Lakić-Pešić, Pankov, Rosić, Nastić - Puškarić, Kovačević (od 71’ Stamenić) - Babić, Ivanić, Vukčević (od 86’ Zličića) - Ožegović (od 90’ Pavkov);

Jagodina (4-2-3-1): Đ. Nikolić (od 17’ Tatić) - Milisavljević, Cvetković (od 46’ Martinović), Filipović, Marić - Nedović, U. Nikolić - Stojmirović (od 77’ Milošević), Kjereme, Savković - Popović.

Superliga, 21. kolo:

Petak:

Radnički Niš – Čukarički 0:0

Subota:

Borac – Mladost 1:2 (0:2)

/Micić 84 - Milosavljević 16, Golemić 23/

OFK Beograd – Javor 0:1 (0:0)

/Gafurov 72/

Spartak – Novi Pazar 2:0 (1:0)

/Ilić 24, Ivanović 88/

Voždovac – Metalac 1:0 (1:0)

/Odita 41/

Vojvodina – Jagodina 3:1 (2:1)

/Rosić 10, Ožegović 16, 80 - Popović 45+4/

18.00: Crvena zvezda – Radnik

Nedelja:

13.00: Rad – Partizan

 (FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.