Vojvodina sutra dočekuje Jagodinu, prenos na RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2015, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina sutra dočekuje Jagodinu, prenos na RTV

Fudbaleri Radničkog u 18 časova u Nišu čekaju Čukarički, na otvaranju 21. kola Superlige Srbije. Većina mečeva na programu je sutra, kada i onaj u kojem će Vojvodina, uz prenos na RTV-u, biti domaćin Jagodini.

Trener fudbalera Jagodine Miljojko Gošić ocenio je danas da njegova ekipa protiv Vojvodine uvek igra na visokom nivou, kao i da ukoliko želi da ostvari dobar rezultat mora da odigra koncentrisano u Novom Sadu.

"Ovde smo takođe odigrali dobru utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa njima. Vojvodina je tim sa kojim se zaista može igrati i oni traže igru. Kako oni igraju tako traže da i protivnik na neki način pokuša da igra", rekao je Gošić novinarima u Jagodini.

On je kazao da njegovi fudbaleri igraju u jednom zgusnutom kalendaru takmičenja i da nisu adaptirani na takva opterećenja.

"U ovom periodu nam je bilo bitno da imamo što manje povređenih igrača. Sezona je pri kraju, već je zamor evidentan i u fizičkom i u psihološkom smislu. Moraćemo svi da se potrudimo da održimo jedan nivo koncentracije i da na pravi način izađemo sutra na utakmicu u Novom Sadu", rekao je Gošić.

Fudbaler Jagodine Igor Ivanović je izjavio da ekipa Jagodine u Novi Sad ide da nametne svoju igru.

"Moji saigrači i ja, na čelu sa stručnim štabom, ćemo dati svoj maksimum da osvojimo tri boda. Potrebno nam je da od početka nametnemo svoj ritam, koji će, nadam se doneti dobar rezultat", rekao je Ivanović.


Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SL: Čukarički se provukao u Nišu

Izvor: B92, 11.Dec.2015

Fudbaleri Radničkog i Čukaričkog odigrali su u Nišu nerešeno bez golova prvu utakmicu 21. kola Superlige Srbije...Čukarički posle tog remija zauzima treće mesto u Superligi sa 36 bodova, 20 manje od vodeće Crvene zvezde, dok je Radnički peti sa 32...Prvo poluvreme utakmice na stadionu “Čair”...

Nastavak na B92...

Jagodinci se uzdaju u tradiciju

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2015

Trener fudbalera Jagodine Miljojko Gošić izrazio je nadu da će njegovi izabranici uspeti da ispoštuju tradiciju i odigraju dobro na gostovanju Vojvodini...Trener fudbalera Jagodine Miljojko Gošić ocenio je danas da njegova ekipa protiv Vojvodine uvek igra na visokom nivou, kao i da ukoliko želi...

Nastavak na Sportske.net...

"Brđani" zadovoljni slađim bodom u Nišu

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2015, 01:06

Bod koji su fudbaleri Čukaričkog osvojili na gostovanju u Nišu zadovoljio je članove stručnog štaba koji su posle meča pohvalili požrtvovanost ekipe...Pomoćni trener fudbalera Čukaričkog Saša Mićović rekao je danas da je njegova ekipa zasluženo osvojila bod protiv Radničkog u Nišu, gde...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.