Petak, 11.12.2015.

20:12

SL: Čukarički se provukao u Nišu

Fudbaleri Radničkog i Čukaričkog odigrali su u Nišu nerešeno bez golova prvu utakmicu 21. kola Superlige Srbije.

Izvor: JT

Default images
foto: StarSport

Čukarički posle tog remija zauzima treće mesto u Superligi sa 36 bodova, 20 manje od vodeće Crvene zvezde, dok je Radnički peti sa 32.

Prvo poluvreme utakmice na stadionu “Čair” pred oko 1.500 gledalaca nije donelo mnogo uzbuđenja. Radnički je uglavnom imao inicijativu, ali nije uspeo da dođe do prave prilike za gol, dok se beogradska ekipa uglavnom oslanjala na kontranapde.

Drugo poluvreme je donelo znatno više uzbuđenja, ali nijedna ekipa nije uspela da zatrese mrežu rivala. Nišlije su u 83. minutu imale jednu od najboljih prilika na utakmicu, ali je udarac glavom Marka Blažića sa oko sedam metara pogodio stativu posle centaršuta Antona Zemljanuhina sa desne strane.

Radnički je u sudijskoj nadoknadi vremena imao dve sjajne prilike.

Prvo je Nikola Aščerić posle ubačene lopte sa desne strane pogodio prečku, da bi samo nekoliko sekundi kasnije Petar Đuričković šutirao sa oko 15 metara desno iskosa na prazan gol, jer je golman Nemanja Stevanović istrčao, ali je njegov udarac završio malo pored desne stative.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: