Vanić: Jagodina ni nalik onog tima sa početka

Izvor: B92, 19.Nov.2015, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanić: Jagodina ni nalik onog tima sa početka

Trener Metalca Nenad Vanić izjavio je da je njegova ekipa favorit u duelu protiv Jagodine, ukoliko se pogleda tabela, ali da to nikako ne sme da zavara igrače.

"Naš rival nije ni nalik timu koji je počeo prvenstvo. U poslednjim utakmicama su pokazali da znatno bolje igraju, tako da očekujem težak susret, kao što su, uostalom, i sve druge utakmice", rekao je Vanić Tanjugu.

On je naglasio, da će njegov tim učiniti sve da uknjiži tri veoma važna boda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Zahvaljujući trijumfu protiv Partizana i po mojoj oceni dobroj igri sa Zvezdom vratili smo poljuljano samopouzdanje. Nadam se trijumfu", istakao je Vanić.

Strateg Metalca smatra da će njegovom timu publika na stadionu biti dodatni vetar u leđa, pa je pozvao ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju i isprate sutrašnji meč.

Vanić je napomenuo da nema problema sa igračkim kadrom, pa će sutra moći na teren da izvede najbolji sastav.

Utakmica između Metalca i Jagodine igra se sutra od 17 sati na Gradskom stadionu u Gornjem Milanovcu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.