Vanić: Jagodina? Pogled na tabelu ne sme da nas zavara

Izvor: Blic, 19.Nov.2015, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanić: Jagodina? Pogled na tabelu ne sme da nas zavara

Trener fudbalera Metalca Nenad Vanić izjavio je da je njegova ekipa favorit u duelu protiv Jagodine, ukoliko se pogleda tabela, ali da to nikako ne sme da zavara igrače.

"Naš rival nije ni nalik timu koji je počeo prvenstvo. U poslednjim utakmicama su pokazali da znatno bolje igraju, tako da očekujem težak meč, rekao je Vanić.

On je naglasio, da će njegov tim učiniti sve da uknjiži tri veoma važna boda.

"Zahvaljujući trijumfu protiv Partizana i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po mojoj oceni dobroj igri sa Zvezdom, vratili smo poljuljano samopouzdanje. Nadam se trijumfu", istakao je Vanić.

Strateg Metalca smatra da će njegovom timu publika  biti dodatni vetar u leđa, pa je pozvao ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju i isprate meč.

Vanić je napomenuo da nema problema sa igračkim kadrom, pa će moći na teren da izvede najbolji sastav. Utakmica između Metalca i Jagodine igra se u petak od 17 sati na Gradskom stadionu u Gornjem Milanovcu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vanić: Jagodina ni nalik onog tima sa početka

Izvor: B92, 19.Nov.2015

Trener Metalca Nenad Vanić izjavio je da je njegova ekipa favorit u duelu protiv Jagodine, ukoliko se pogleda tabela, ali da to nikako ne sme da zavara igrače..."Naš rival nije ni nalik timu koji je počeo prvenstvo. U poslednjim utakmicama su pokazali da znatno bolje igraju, tako da očekujem težak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.