Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Ćupričanina

Izvor: Kurir, 08.Sep.2013, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Ćupričanina

JAGODINA - Vladan Petrov (33) iz Ćuprije uhapšen je u subotu uveče zbog sumnje da je ubio Danijela Milanovića (30) u petak popodne u Ćupriji.

Istražni sudija Višeg suda u Jagodini je potvrdila da se Petrov sumnjiči da je jednim hicem iz vatrenog oružja u glavu ubio Milanovića.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Milanović je ubijen između dve stambene zgrade >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Ulici cara Lazara, u blizini autobuske stanice.

Čula sam kraću raspravu ispred zgrade, a onda i prasak. Mislila sam da deca bacaju petarde, nije mi ni palo na pamet da je neko ubijen - priča jedna od stanarki zgrade ispred koje je Milanović ubijen.

Kako kaže, on je bio fin i kulturan mladić, a u stanu u zgradi živeo je s devojkom.

- Uvek se svima javljao. Bio je prepoznatljiv po tetovažama, ali važio je za finog i pristojnog mladića. Šta je radio izvan zgrade, ne znamo - kaže drugi komšija.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, Danijel Milanović imao je kriminalni dosije.

- Ne isključuje se mogućnost da je reč o obračunu kriminalnih grupa u Ćupriji. Milanović je odranije poznat i već je odgovarao pred zakonom - kažu iz policije.Motiv zločina zasad se ispituje. Prijatelji ubijenog, međutim, kažu da on nije imao neprijatelje.

- Nije bio nasilan niti je imao nerešene sukobe ili dugove - tvrdi prijatelj pokojnog mladića.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.