Izvor: HotSport.rs, 07.Avg.2015, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Novi Pazar nosi ceo plen iz Jagodine, Aškovski nastavlja seriju golova (VIDEO)

Posle pobede nad Partizanom, pala je i Jagodina. Novi Pazar je sa 2:1 (0:0) trijumfovao na otvaranju 4. kola super lige Srbije.

Opet su centralne figure bili Pavlović i Aškovski. Prvi je doveo svoj tim u vođstvo u 49. minutu, drugi duplirao prednost u 63. Pet minuta kasnije domaćin je smanjio rezultat preko Savkovića, ali to je bilo to od njih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Izvor: YouTube, Footbal man
Novi Pazar ima 7 bodova i trenutno je drugi na tabeli, a Jagodini je ovo bio prvi gol u sezoni, dok na prvi bod još čeka.
JAGODINA – NOVI PAZAR 1:2 (0:0)
Pavlović u 49, Aškovski u 63 – Savković u 68. minutu.
JAGODINA: Đ. Nikolić, Milinković, Mijatović, Gašić, Filipović, Đekić (od 61. Deletić), Ožegović, Nedović , Savković, U. Nikolić, Mihailović (od 77. Stoicev).
NOVI PAZAR: Zečević, Stevanović, Aškovski (od 81. Pajović), Kostić, Vusljanin, Šarac, Vuković, Radivojević (od 75. Selimović), Pr. Pavlović, Djalović (od 2. Obrovac), Tintor.
4. kolo:
Jagodina – Novi Pazar 1:2 (Savković 68 – Pr. Pavlović 49, Aškovski 63)
Subota:
17,00: Javor Matis – Rad
17,00: Radnički Surdulica – Borac
19,00: Čukarički – OFK Beograd
19,00: Metalac – Radnički Niš
19,00: Partizan – Spartak
Nedelja:
17,00: Mladost – Vojvodina
17,00: Voždovac – Crvena zvezda
The post SLS: Novi Pazar nosi ceo plen iz Jagodine, Aškovski nastavlja seriju golova (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pa ovo ni Forest Gamp ne bi mogao (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2015, 16:52

Zanimljiva situacija ovog fudbalskog popodneva na britanskom ostrvu...O čemu se radi?..U škotskom Čempionšipu na utakmici između Grinok Mortona i Falkirka, Pol Votson je doveo goste u vođstvo u 19. minutu...Samo minut kasnije u engleskoj četvrtoj ligi čovek istog imena sa penala je poravnao rezultat...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.