POSLE ŠEST DANA Uhapšen vozač koji je ubio majku troje dece

Izvor: Blic, 22.Jan.2015, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE ŠEST DANA Uhapšen vozač koji je ubio majku troje dece

Šest dana od saobraćajne nesreće, u kojoj je smrtonosne povrede zadobila majka troje dece Dragana Milanović (29) iz Majura kod Jagodine, osumnjičenom vozaču Perici Joviću (60) iz istog sela policija je je juče odredila zadržavanje do 48 sati.

Policija je potvrdila da je Jović uhapšen u sredu u 17 sati u svojoj kući u Majuru i sprovedenu KPZ Ćuprija. Njega od početka terete da je počinio teško delo protiv protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a posle Draganine smrti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u utorak stav je prekvalifikovan u saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom.

Zaprećena kazna zatvora po ovom članu zakona je do osam godina.

Saobraćajna nesreća dogodila se prošlog petka oko 15 sati kada se Dragana šetala sa ćerkom Milicom (5) po trotoaru ispred dvorišta kuće.

Prema rečima očevidaca Jović je „puntom“ vraćajući se sa posla iz Fabrike kablova izleteo sa puta na trotoar i udario u u leđa Draganu odbacivši je 11 metara, dok je on zaustavio vozilo 50 metara dalje. Na sreću nije zahvatio Milicu. Jović je bio sa kolegom u vozilu i po priči očevidaca vidno pijan. On je predhodno slavio odlazak iz preduzeća uz socijalni program.

Dragana će biti danas u 13 sati sahranjena na groblju u Majuru.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U MAJURU: Posle 6 dana pritvoren vozač koji je pokosio majku sa detetom

Izvor: Kurir, 22.Jan.2015

Policija je vozaču Perici J. odredila 48 časovni pritvor, a ceo slučaj je predat tužilaštvu koje čeka dostavljanje krivične prijave sa pratećom dokumentacijom o nesreći kako je stradala Dragana Milanović..JAGODINA - Perici J. (58), koji je „puntom“ u prošli petak udario Draganu Milanović...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.