NAGRADA ZA ZIVOTNO DELO Glumac Ivan Bekjarev je dobitnik Zlatnog curana

Izvor: medio.rs, 29.Jan.2016, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAGRADA ZA ZIVOTNO DELO Glumac Ivan Bekjarev je dobitnik Zlatnog curana

Glumac Ivan Bekjarev dobitnik je nagrade za životno delo "Zlatni ćuran" 45. festivala "Dani komedije" koji će se održati u Jagodini od 20. do 27. marta 2016. godine, saopšteno je danas na konferenciji za novinare u Jagodini.

Nagrada će mu biti uručena na zatvaranju festivala 27. marta. Bekjarev je na "Danima komedije" dobio statuetu Ćuran 1976. godine za ulogu Žana u predstavi ,"Zvrčak" Jugoslovenskog dramskog pozorišta i 1993. godine za ulogu Marsela Šabanona u predstavi >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << "Ne očajavajte nikad“" JDP-a.

Nagrada za životno delo se na "Danima komedije" dodeljuje od 2001. godine. Prvi dobitnik je bio Miodrag Petrović Čkalja, a medju dobitnicima bili su i Danilo Bata Stojković, Nikola Simić, Olivera Marković, Bora Todorović, Petar Kralj, Dušan Kovačević, Milena Dravić,Seka Sablić.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Glumac Ivan Bekjarev dobitnik Zlatnog ćurana

Izvor: Radio 021, 29.Jan.2016

Glumac Ivan Bekjarev dobitnik je nagrade za životno delo "Zlatni ćuran" 45. festivala "Dani komedije" koji će se održati u Jagodini od 20. do 27. marta...Nagrada će mu biti uručena na zatvaranju festivala 27. marta...Bekjarev je na "Danima komedije" dobio statuetu Ćuran 1976. godine za ulogu Žana...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.