Marković: Od nove Vlade očekujem samo najbolje

Izvor: Blic, 29.Avg.2013, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Od nove Vlade očekujem samo najbolje

Jagodina - Predsednik Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma rekao je danas da od nove rekonstruisane Vlade očekuje samo najbolje, pošto je taj stručni tim temeljno pripreman proteklih šest meseci.

- Neću da kudim nikoga od prethodnih ministara, niti mogu da pričam o novima. Šest meseci je pripreman taj tim i zato očekujem samo najbolje - kazao je Marković novinarima prilikom otvaranja manifestacije "Otvoren turistički >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dan u Jagodini".

On je napomenuo da će o samim ciljevima i zadacima nove Vlade sve biti jasnije sutra nakon izlaganja predsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića.

Na pitanje zbog čega ne učestvuje u novoj rekonstruisanoj Vladi sa neke ministarske pozicije, on je odgovorio da je svojim Jagodincima obećao da će ostati tu i pomoći razvoju grada.

- Kada završim ovaj mandat, moj zadatak biće da pomognem svim gradovima u Srbiji koji tu pomoć žele - kazao je Marković.

On je rekao da i sada svi gradovi koji žele da budu uspešni poput Jagodine mogu da se jave i zatraže pomoć i da će ih on i članovi njegovog tima obići i predložiti kako da napreduju.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palma: Od nove vlade sve najbolje

Izvor: B92, 29.Avg.2013

Jagodina -- Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma kaže da od nove rekonstruisane Vlade očekuje samo najbolje jer je taj stručni tim temeljno pripreman..."Neću da kudim nikoga od prethodnih ministara, niti mogu da pričam o novima. Šest meseci je pripreman taj tim i zato očekujem...

Nastavak na B92...

PALMA: Od nove vlade očekujem samo najbolje

Izvor: Kurir, 29.Avg.2013

Neću da kudim nikoga od prethodnih ministara, niti mogu da pričam o novima. Šest meseci je pripreman taj tim i zato očekujem samo najbolje, kazao je Marković..JAGODINA - Predsednik Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma rekao je danas da od nove rekonstruisane...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.