Izvor: Glas javnosti, 11.Apr.2013, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuršumlija bez kasetne municije

JAGODINA - Direktor Centra za razminiranje Srbije Petar Mihajlović izjavio je danas da je opština Kuršumlija očišćena od kasetne municije zaostale iz agresije NATO 1999. godine.

"Završetak poslova na čišćenju i proglašenje Kuršumlije bez kasetne municije biće svečano obeležen 17. aprila", rekao je Mihajlović u Jagodini.

Na čišćenje Kuršumlije od kasetne municije rađeno je cele prošle godine. Bila je angažovana Norveška narodna pomoć, a radove je finansirala Vlada Norveške preko Međunarodne fondacije za jačanje bezbednosti ljudi (ITF), objasnio je Mihajlović.
Pogledaj vesti o: Jagodina,   NATO

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuršumlija očišćena od kasetne municije

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Apr.2013

Direktor Centra za razminiranje Srbije Petar Mihajlović izjavio je danas da je opština Kuršumlija očišćena od kasetne municije zaostale iz agresije NATO 1999. godine.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.