Koštunica u Jagodini

Izvor: TvojPortal.com, 07.Apr.2011, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica u Jagodini

Izvor : www.tvojportal.com Jagodina-U četvrtak, 07. aprila, u sali Kulturnog centra u Jagodini gostovaće Vojislav Koštunica, predsednik Demokratske stranke Srbije. Na trbibini će biti reči o aktuelnoj političkoj situaciji, a pored Koštunice, govoriće i Miloš Jovanović, potpredsednik DSS, Siniša Kovačević, dramski pisac i Života Starčević, predsednik Okružnog odbora DSS za pomoravlje.


Ovo je druga tribina u nizu od kako je Demokratska stranka Srbije zatražila od vlasti da prekinu medijsku hajku na dr Vojislava Koštunicu i pokrenula peticiju koju je do sada potpisalo nekoliko stotina uglednih akademika, umetnika, sportista, novinara, kao i više desetina hiljada građana.
Tribina je zakazana za 19 časova, ulaz je slobodan.

Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.