Jagodinci nokautirali Vojvodinu na Karađorđu

Izvor: Radio 021, 14.Mar.2015, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodinci nokautirali Vojvodinu na Karađorđu

Fudbaleri Jagodine trijumfovali su sa 4:1 u Novom Sadu u 19. kolu Superlige.

Vojvodina je odigrala ispod svakog nivoa i vezala drugi uzastopni poraz što je iskoristio Čukarički da im još malo odmakne na trećoj poziciji.

Pobeda Jagodinaca je pomalo i neočekivana s obzirom da su igrali oslabljeni, ali su bili izuzetno opasni u kontrama i prvi put u sezoni postigli više od tri gola na meču. Poveli su već u 3. minuti golom Gašića, da bi nedugo zatim lepu akciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << krunisao Stojanović i doneo izjednačenje domaćinima. Međutim, Savković u 15. i Lepović u 41. minutu su gostima doneli osetnu prednost, a pobedu je definitivno overio Martinović u 67. minutu. Crveno-beli su ispraćeni zvižducima i prozivkama navijača.

U ostalim susretima: Spartak - Zvezda 1:3, Borac - Radnički Kragujevac 2:0, Donji Srem - Radnički Niš 0:0, Voždovac - Čukarički 0:0, Novi Pazar - OFK Beograd 3:1 i Napredak - Mladost Lučani 1:1. Kasnije igraju Partizan i Rad.

Tabela: Partizan 43, Crvena zvezda 42, Čukarički 36, Vojvodina 33, Novi Pazar 27, OFK Beograd 26, itd. U narednom kolu Vojvodina će gostovati u Nišu ekipi Radničkog.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.